May the love last forever....

Daisypath Anniversary tickers

Monday, October 19, 2009

air mata

semalam baru je aku balik dari jumpa wife aku.... haihh.... kembali smula ke kehidupan yang rutinnya hari2 sama.... FYI blog ni aku kongsi dgn wife aku... so tgk2 la penggunaan bahasa tuh, klau rase cam pmpuan tulis, tuh wife aku la tuh... ni aku yg tulis...

aku cukup sedey tgk air mata wife aku ngalir mase aku nak balik... aku penah bagitau die, aku tak suke tgk die nanges.... bukan sebab ape, setiap air mata die yang jatuh, cam menghiris hati aku ni... sebak giler bebb.... hehe... sedey la weh... dalam dekat 7 bulan ni, berapa lama je kitorg dpt duk sekali... haihh...

Aku sentiasa doa kat Tuhan, moga2 aku posting nati, dpt tempat sama dengan die... tolong la doa2kan utk kami juge ye... InsyaAllah, aku tau Tuhan tu Maha Adil dan Maha Mendengar... aku dah tak tahan dah duk jauh2 camni... costly n sgt2 seksa rasenye...

aku perlu tahan sebulan je lagi ni, n aku harap aku tak perlu dah tgk air mata wife aku bila aku nak balik ke sini lagik dah.... love u soooo much!

2 comments:

mus@akim said...

x lme dh.. lgi 2 bulan je nk abes.. hehe

Aku Fikir..... said...

erks.. jgn la pecah rahsia.. malu la (sambil ngalir air mata lagi.. haha) :P